Park Alle 5
DK-3650 Ølstykke
Email: mail-@-carstenovergaard-.-dk

Startside
Bauknect vaskemaskine
Stationsåbning i Ølstykke
Modersmålsundervisning
Nytårstaler
En tur i metroen
The cost of having troops in Iraq
Per Overgaard
Undskyld
Onlineboxing
When love turns into abuse
Jeg er for dansk

Other mirror-sites about Carsten Overgaard
Bebo
Facebook
Live spaces
LinkedIn
Myspace
Naymz
Plaxo
Tagged
Blogs:
Avisen.dk
BT
Blog.dk
Ekstra bladet Arkiv
TV2 blog
Urbanblog
Bebo
Myspace

 

Links og diverse sider
Forskellige links, som jeg anvender/anvendte
Min arbejdsplads siden 1997. Kort sagt er Formula en grafisk arbejdsplads med ca. 270 medarbejdere. Vi kan trykke stort set alt - også julekalendere og plastikkort. Vi har elektroniske blanketsystemer og har lagerhotel for vore kunder, som man kan tilgå via internettet.
 
Disse fleste sider er lavet med frontpage 2000. Nogle af siderne stammer dog fra Frontpage Express og er ved at gennemgå en "opfriskning".
 
Online boxing Denne java-baserede boksespil er det bedste flerbruger spil, jeg har set på nettet. Led efter navne som: Cover, Hardhitter,  Baglænsløberen, Meat Eater, Red Devil, Soft Blow, Old Journey Man og Der Blizt Krieger.

Jeg er nu stoppet med at spille grundet brugerbetaling. Jeg har lavet en mindeside (På engelsk)
Vejdirektoratet Man vil gerne have en motorvej til Frederikssund. Jeg er af den opfattelse at dette er et overkill. Vi er trods alt ike jyder, der pludselig må leve med fartkontrol, hvor der før var fri hastighed. Fartgrænserne har vi haft i mange år på Sjælland, for at landet skal føles større end de er. Jeg har deltaget i debatten om vejen. Her er et link.
Folketinget #1 Jeg er modstander af piratkopiering og kan godt forstå at man ønsker at håndhæve udenlandske rettigheder. Men i den lovgivning, som blev gennemført åbnede for indførelse af et privat politi-korps uden domstolenes aktive medvirken. Endvidere stillede lovgivningen ikke krav til TV-stationerne om at overholde danske regler for forbrugerbeskyttelse.  Derfor skrev jeg til folketinget.
Folketinget #2 IT-branchen, som jeg har arbejdet i siden 1986, har de i senere år, fostret metoder til at begrænse den frie konkurrence og medarbejderne frie bevægelighed. Jeg fik et folketingsmedlem til at rejse spørgsmål om problemstillingen i tinget. (Uden at betale 20.000 kr. for det, som ellers er dagens takst.)
Write IT Dan Mygind er journalist og laver artikler for bla. Computerworld. I den forbindelse lavede han en artikel om min arbejdsplads, hvor jeg blev interviewet.
Artiklen hedder "Vedligehold i samarbejde med konsulenter" og blev publiceret i ComputerWorld d. 20 maj. 2004.
Egen sider: Stationsåbning i Ølstykke
En tur i metroen
Modersmålundervisning (15-02-05)
Google

Den søgemaskine, som jeg primært anvender for tiden er Google. I ovenstående felt kan De selv teste, hvor effektiv Google er.