Kategoriarkiv: Talentsoft

Så blev jeg opdateret lidt på IT-sikkerhed

Jeg tog en eftermiddag ud af kalenderen og gennemførte alle de sikkerhedskurser som Cegid, der købte Talentsoft har bedt sine medarbejdere om at gennemføre.

I disse svære tider hvor min kost er blevet suppleret med grønt fra ukrudtplanter som f.eks. mælkebøtter og skvalderkål på grund af krigen, pandemien og så meget andet, så er det vigtigt at man i det mindste har styr på IT-sikkerhed.

Diplomerne siger ikke meget, men vi skal hele tiden gøre os dygtigere på det område. Ikke fordi jeg i forvejen ikke havde fokus på det givet naturen af mit arbejde, men man lærer nyt når man mindst venter det og især hvis man opsøger den viden, der findes om det.

Keeping up with technologies

For some time I had a skillshare account, I use to keep you with technologies like MS-SQL, CSS, API and HTML.

If you work widespread in an application, it is not everyday you use a specific topic, so I use Skillshare and the internal TS Academy to keep myself somehow updated.

But it almost like exercise. Putting it into my Calender it the only way I keep myself fit both physical and on professional topics. You have to block your time so it is not suddenly used on other things.

My skillshare profile is:

https://www.skillshare.com/user/covergaard3650