Afslutningen på en drøm?

terrasse

For nogle år siden byggede vi os en længe ventet terrasse. Den blev desværre aldrig færdig på grund af at vi som måske de eneste skal betale for behandling af en smitsom sygdom som har hærget familien jvf. bekendtgørelse nr. 498 af 2011.

Nu tog stormen taget og jeg kan måske ikke gøre en forsikringssag ud af det da jeg stadig har sag åben på grund af en spritbilist som påkørte en bil der så ramte vores daværende bil.

Så den anden dag tog jeg hjem og fik fjernet de sidste rester af taget, så jeg kunne lægge en presenning ud over det. Det var afslutningen på en drøm da en sag mod kommunen ser ud til at få mange år på sig før ankestyrelsen kan afgøre den og vi betaler hvilket hver dag koster mig 70 kroner.

Det lyder trist alt sammen, men da jeg lever efter det Finske ordsprog: Evigt ejer du kun det som du har mistet, så jeg ingen tage minderne om en lang varm sommer med hygge under det svalende tag fra mig. De minder vil jeg altid have og bære med mig videre i livet. — i Ølstykke